Регистрация    Войти
Авторизация
» » » Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак нагородив 42 військовослужбовців-учасників антитерористичної операції на сході України відомчими нагородами та відзнаками

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак нагородив 42 військовослужбовців-учасників антитерористичної операції на сході України відомчими нагородами та відзнаками

Категория: Новости / Новости Украины


Окрім цього бійці, які проходять реабілітацію та лікування на базі Центру реабілітації та лікування «Трускавецький», були заохочені грошовими преміями.

— Сьогодні завдяки таким героям, як ви, ми маємо шанс дивитися у наше мирне майбутнє. Впевнений, що нині в України є можливість відстояти свою Незалежність, бо у країни є такі герої, як Ви! Щасливого вам Нового року та різдвяних свят! Щиро бажаю міцного здоров’я, миру та родинного тепла, — зазначив, звертаючись до учасників АТО, очільник оборонного відомства.
#новости #Украина #Крым #АТО #крым #Донбас #Донецк #Луганск #Киев #Мариуполь #Дебальцево #Львов #Днепропетровск
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Написать комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: