Регистрация    Войти
Авторизация
» » » Заступник Глави Адміністрації Президента України відвідав Кам’янець-Подільський військовий гарнізон

Заступник Глави Адміністрації Президента України відвідав Кам’янець-Подільський військовий гарнізон

Категория: Новости / Новости Украины


Кам’янець-Подільський гарнізон з робочим візитом відвідав заступник Глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов.

Він ознайомився з інфраструктурою, діяльністю, можливостями та проблемами військових частин гарнізону та відвідав музей Кам’янець-Подільського вищого військово-інженерного командного училища імені В.К. Харченка.

У 143-му Центрі розмінування Збройних Сил України начальник гарнізону полковник Володимир Родіков ознайомив заступника Глави Адміністрації Президента України Андрія Таранова з призначенням, завданнями та системою підготовки саперів, водолазів і кінологів.

Заступник Глави Адміністрації Президента відвідав заняття українських саперів і поспілкувався з інструкторами Збройних Сил Канади, які їх навчають. Також він ознайомився, як представники мобільної тренувальної групи Центру удосконалення НАТО проводять Курс підготовки штабних офіцерів з питань протидії саморобним вибуховим пристроям.

#Украина #Крым #АТО #крым #Донбас #Донецк #Луганск #Киев #Мариуполь #Дебальцево #Львов #Днепропетровск
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Написать комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: