Регистрация    Войти
Авторизация
» » » НА ЖИТОМИРЩИНІ З ЗАВОДУ "ЗНИКЛИ" ЗАПЧАСТИНИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 6,5 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

НА ЖИТОМИРЩИНІ З ЗАВОДУ "ЗНИКЛИ" ЗАПЧАСТИНИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ВАРТІСТЮ ПОНАД 6,5 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Категория: Новости / Новости Украины


Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Житомирській області викрили факт розкрадання посадовими особами державного підприємства майна та привласнення державних грошових коштів.

Працівники УЗЕ встановили, що посадовці державного підприємства всупереч низки законодавчих актів протягом 2014-2015 років розпродали державне майно мобілізаційного резерву. Внаслідок чого з заводу "зникли" кілька десятків двигунів для військової техніки. Державі завдано збитків на суму понад 6,5 мільйонів гривень.

За матеріалами працівників Управління захисту економіки НП України в Житомирській області військовою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Усіх причетних осіб до розкрадання державного майна та привласнення державних коштів очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, проводяться заходи по встановленню всіх осіб, причетних до кримінального правопорушення.
#новости #Украина #Крым #АТО #крым #Донбас #Донецк #Луганск #Киев #Мариуполь #Дебальцево #Львов #Днепропетровск
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Написать комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: