Регистрация    Войти
Авторизация
» » » КАНАДА ПЕРЕДАСТЬ ПАТРУЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ФОРМУ ТА ВІДЕОКАМЕРИ

КАНАДА ПЕРЕДАСТЬ ПАТРУЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ФОРМУ ТА ВІДЕОКАМЕРИ

Категория: Новости / Новости Украины


Сьогодні, 17 грудня, відбулась церемонія передачі патрульній поліції України сертифікатів на отримання понад тисячі комплектів поліцейської форми та майже півтори тисячі персональних відеокамер.
В урочистостях взяли участь Надзвичайний та Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та офіцери поліції Канади.

Вони зазначили, що 1359 нових комплектів поліцейської форми та 1420 персональних відеокамер у грудні отримають патрульні поліцейські Ужгорода, Мукачева, Луцька, Миколаєва, Кременчука й Дніпропетровська. Передане екіпірування є лише частиною комплексної підтримки, яка надходить від уряду Канади і призначена для розбудови нової правоохоронної структури на рівні світових стандартів.
За словами Посла Канади в Україні Романа Ващука, в частині міст України вже було запущено проект нової патрульної служби. У ще 25 містах цей проект буде запущено у новому році.

"Це майже унікальний випадок у світовій практиці, коли наскільки швидко відбулось реформування такої галузі. Це велика честь, що Україна вибрала нас партнером у такому проекті", – зазначив Посол Канади в Україні Роман Ващук.

Надзвичайний та Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук передав начальнику Департаменту патрульної поліції України Євгену Жукову сертифікати на отримання 1360 комплектів поліцейської форми та 1420 персональних відеокамер.


#новости #Украина #Крым #АТО #крым #Донбас #Донецк #Луганск #Киев #Мариуполь #Дебальцево #Львов #Днепропетровск
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Написать комментарий
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: